Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Čl.26 Svoboda pohybu Každý smluvní stát umožní uprchlíkům zákonně se nacházejícím na jeho území vybrat si místo bydlení a volně se pohybovat na jeho území, s určitými výjimkami stanovenými nařízeními, která se týkají za stejných okolností obecně cizinců."

Já bych řekl, že naše společné území je EU, až tohle bude Německo ochotno dodržovat, tak by potom myslím nebyl problém aby Poláci otevřeli migrantům brány. :-)

Takže se obraťte se svým humanitním cítěním na Německo, kam všichni tihle migranti mají namířeno.

0 0
možnosti
Foto

Na snímku vidím slušně vypasené dítě, které se tváří vyloženě šťastně. Že v okamžiku focení nemá boty ještě neznamená, že nemá žádné - nejspíš mu je sundali. Všimněte si, že sedí na nepromokavé podložce, rodiče tedy dbají na to, aby se nepromáčelo a neprochladlo. POnožky má čisté a suché, tedy v nich zcela očividně po mokré zemi vůbec nechodilo.Tepláky má standardní, v podobných naše děti běhaly po loukách a lesích na chalupě, dokud nepřišel sníh (pak dostaly oteplovačky). Má je čisté a suché, stejně jako bundu, takže očividně nebylo vystaveno nepříznivému sychravému počasí. S tak hustým porostem vlasů, jaká má, se až do skutečných mrazů obejde i bez čepice, nicméně je možné, že mu ji sundali před focením. Jsou děti, které čepici nesnášejí a zahazují, nejsou na ni totiž vyklé, třeba je kouše. Patřila jsem k takovým, dodnes čepici nosím jen výjimečně, ve městě vůbec.

1 0
možnosti

Když rodiče jdou na výlet roční děckem na Severní pól a dítě zemře.

Můžou za jeho smrt zlí lední medvědi, kteří se motají kolem výletníků, nebo jeho hodní rodiče ?

;-)

1 0
možnosti
Foto

Pohled na Zamana je srdcervoucí, my ale musíme najít koncepční řešení. zachránit jedno dítě nic neřeší.

0 0
možnosti

Koncepci tady v minulosti jasně razilo Maďarsko a Makedonie a dokonce i Salvini - a byli za to celou EU kritizováni.

Existuje nějaké jiné řešení než to, co už tu v minulosti bylo ?

;-)

0 0
možnosti

J75a33n 58D73o77u81š34e50k

17. 11. 2021 18:26

Je to jednoduché. Vás třeba zajímá osud tady toho dítěte protože ve vašem okolí je vše v pořádku a máte emoční a jiné kapacity zabývat se jím. Ostatní v bližší okolí než nějaké neznámé dítě nemusí mít vše v pořádku a tak v prvé řadě řeší problémy které je tíží bezprostředně. Nějaký malý imigrant je jim fuk a mě taky protože zrovna teď mám jiné starosti.

1 0
možnosti
Foto

Paní ve svatém rozhořčení nad osudy jiných zanedbá vlastní ratolest(-i), a pak se bude divit, až právě ony skončí ve squatu na drogách. Tak to totiž se samozvanými mesiáši bývá....

1 0
možnosti

Tento HLP mě nechává naprosto chladným.Rv

1 0
možnosti

Souhlasím s autorkou. Především Poláci, by si měli uvědomit, že přijmout migranti není volba, ale nutnost. Cestovali takovou dálku, už v letadle měli promyšlený plán jak naloží se svým novým životem v Německu. Všichni lidé světa, mají právo žít ve vyspělém Německu. Akorát České děti bych nechal stranou, zavání to dle mého názoru nacionalismem. Vždyť stačí jen zvednout daně a peníze pro potřebné migranty budou! Víc takových lidí jako paní autorka!!!

3 2
možnosti

J26a66n 68V83ě31r25n39ý

16. 11. 2021 9:04

Jste to těm slaměným panákům hezky nandal.

0 0
možnosti

E24d63n72a 91N87o46v43á

16. 11. 2021 6:41

Jediné, co jsem ochotna ještě diskutujícím sdělit je toto.

Úmluva o právech dítěte:

Článek 22 1. Státy, které jsou smluvní stranou úmluvy, činí opatření potřebná k zabezpečení toho, aby dítě žádající o přiznání postavení uprchlíka nebo které je v souladu s platným mezinárodním nebo vnitrostátním právem a postupem považováno za uprchlíka, ať už je v doprovodu svých rodičů, jiných osob, anebo bez doprovodu, obdrželo potřebnou ochranu a humanitární pomoc při využívání práv stanovených touto úmluvou a jinými dokumenty v oblasti mezinárodního humanitárního práva lidských práv, jichž jsou uvedené státy smluvními stranami.

Tuto úmluvu podepsaly všechny členské státy OSN, tedy Polsko i Bělorusko, tento článek není podle mě dostatečně naplňován, když ani jedna strana nepouští humanitární organizace do dané zóny.

1 5
možnosti

Výjimečný stav:

Výjimečný stav je stav vyhlašovaný státem například při rozsáhlejším narušování veřejného pořádku v zemi. Během tohoto stavu mohou být omezena některá práva, jako je například shromažďovací právo nebo svoboda slova.

4 0
možnosti

Rodiče to dítě mohou vzít á téměř okamžitě se vrátit do teplých končin, ze kterých přivandrovali. Nevidím žádný skutečný problém.

7 1
možnosti

I58v55o 58S21p47á58l17e41n93ý

15. 11. 2021 21:32

Stát má stále rostoucí dluh v bilionech a tihle sociální utopisté by pořád chtěli někoho zachraňovat. V Afghánistánu jsme pomáhali, až se počet obyvatel zdvojnásobil a jinak se všechno zhoršilo. Oni nevidí realitu, jsou na tom závislí. Jako když rozmazlený synek rozhazuje papínkovy miliony za ruletu a lehké holky. A když taťka nechce dát, tak si půjčí u mafie.

10 1
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6507x
Poslední kniha Cynická lovestory dostupná zde:  https://bit.ly/KupCynickouLovestory

Asociální extrovertka. Cynik. Neúspěšná zakladatelka čtenářských klubů. Povolání nejisté. Milovnice absurdit. Propagátor deprese a jiných anomálií. 

Autorka knih Ženy z Bohnic, Konec aneb Začátek. V současné době (ne)pracující na další knize, (ne)starající se o dvě děti.

Kontakt: ednabloguje@gmail.com

Seznam rubrik