Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Milá Edno, je zjevné, že trpíš jen při pohledu na mediálně provařené trpící dítě a ostatní odmítáš s tím, že to prostě není možné, že žádné české dítě není vystaveno takovým podmínkám. Tak jistě většina českých dětí nežije v zimě v lese, ale možná žijí v neutěšených podmínkách, o ty se také zajímáš? Za ty se také modlíš a posíláš jim peníze? To nemá být nenávistný komentář, to je jen námět k přemýšlení, novináři nebo aktivisté Ti předhodí dojemnou fotečku. Ty se nad ní dojmeš a šmahem odmítneš, že by třeba Tvůj soused potřeboval pomoc, promiň, ale tohle uvažování je trochu nedospělé.

21 1
možnosti
RK

R32a22d78e90k 75K63o62h57u53t

15. 11. 2021 13:46

Jsou v Česku děti i v lese, nyní v zimě bez pořádného jídla. Bezďáci je tam mají dobrovolně... A nemusí, ale když je to tak baví... To není nic proti vašemu názoru. Jen jej dopňuji. A zajímalo jestli se Edna snaží i jim nějak pomoci...

1 0
možnosti
AN

A62l27e82š 72N65o61v78á27k

14. 11. 2021 19:15

Posílá snad někdo české děti na hranice, aby tam metly a hladověly? :-)

14 1
možnosti
AN

A50l20e93š 17N52o64v89á87k

14. 11. 2021 19:16

aby tam ..mrzly...

1 1
možnosti
Foto

Vy jste fakt úplně mimo, paní Edno! Vdobě, kdy statisíce občanů ČR nemají ani na zaplacení záloh odběru energií (elektřiny a plynu), argumentujete českým zoufalým odběratelům partou vyčůraných imigrantů, co na hranicích házejí kameny po polských vojácích bránících jim ve "spanilé jízdě" (původně dokonce letu) na sociální vymoženosti EU, které ale nebudou stačit ani k sanaci aktuálních problémů občanů UE (ČR) vyvolaných chybnou politikou EU.

24 6
možnosti
Foto

Nechte si toho poučování, paní nemoudrá. Fanatická obhájkyně Zemana a Babiše by se toho měla ze slušnosti zdržet. I když chápu, že slušnost je pro vás neznámé slovo.:-/

3 16
možnosti
JK

Na ruhou stranu tito migranti museli dobře vědět do čeho jdou. Přece si nemohli myslet, že budou všechny hranice procházet jako nůž máslem.

9 1
možnosti
VV

Take to nejak nechapu.

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 0
možnosti
Foto

... všecho se dá řešit, když se skutečně chce, ale rozhodně to není vůbec jednoduché - ja to ovšem jako i se vším ostatním, ta vůle, musí být odspodu, protože jinak k tomuani politici nenajdou odvahu.

4 0
možnosti
Foto

... bez zbytečných řečí a okecávání - karmaR^R^R^ (zdá se, že ti lidé zde neumí číst, případně vám podsouvají nenapsané) a jedna odpověď na mnohé námitky, jaký problém je, přijmout pouze rodiny s mylými dětmi? Že by

8 10
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
Foto

Vždyt vás nikdo nenapadá. Všem je detí líto. Všichni jsou pro humanitární pomoc. Ale PETICE NAVRHUJE OTEVŘENÍ HRANIC EU. To by znamenalo další přísun obrovského množství uprchlíků.

Napište článek o dětech v Jemenu, kde SA páchala genocidu, přičemž zbraně SA dodávají i USA a některé státy EU.

Napište článek o dětech v Tibetu, které putují přes hory do Indie několik dnů skoro bez jídla a stanů.

Napište článek o židovských dětech ve Švédsku, které byly napadány muslimskými migranty...

Otevření hranic nic dobrého nepřinese. To, že děti vezmeme k sobě a rozdělíme rodiny také ne.

46 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, je to tristní sledovat takovéto osudy. Doufejme, že US government je již poučený a nebude opakovat své agrese a masakry na Blízkém východě, které pak zvedají vlny běženců. Státy jako Polsko, které se oněch agresí velmi aktivně účastnily by měly ukázat světu, jaké hodnoty vlastně zastávají - zda humánní, křesťanské, nebo bezcitné, arogantní a sobecké !Rv!!

3 4
možnosti
PB

P77e64t20r 31B42u71r16i74a58n

14. 11. 2021 14:41

Oba dva blogy jsou jen bulvární srdíčkovou pózou za účelem samozviditelnění se. Lidi s realistickými a logickými komentáři ponižujete a sama se tak stavíte do laciné role mučedníka. Petice uveřejněná (v rozporu s kodexem blogera) v minulém blogu je pomatená a povrchní /vyzývá se v ní polská vláda, aby pustila lidi na běloruskou stranu, místo toho, aby výzva směřovala do místa problému, tedy do Běloruska/.

Komentáře mají pravdu. Za problémy těch dětí jsou zodpovědní jen jejich rodiče. Pokud utekli ze své domoviny a trpí v lese, nic jim nebrání v tom požádal v Bělorusku o azyl. Až při jeho zamítnutí má nastoupit mezinárodní tlak. Dokonce je to jejich povinnost. Na průchod Polskem nemají žádný nárok.

Pokud chcete lidem lát za podobné názory jako je ten můj, měla byste nejdříve zodpovědět tyto otázku:

- co je to za lidi, odkud jdou a kam?

- jak se dostali do Běloruska a přes kolik bezpečných zemí?

- proč tahají úmyslně své děti do vlhkého a vymrzlého lesa, když všichni mají podle vás mobily s internetem a tedy i dostatek informací o tom do čeho jdou, a že neprojdou?

- proč si nežádají o azyl v Bělorusku tak, jak to velí logika, příležitost i všechny zákony, a místo toho vydírají, drží své děti jako rukojmí a agresivně se dobývají do Polska přes ostnáč a útočí na místní vojáky a policisty?

40 3
možnosti
Foto

J78i16ř42í 12K69i81n76d70l

14. 11. 2021 13:26

Případný úspěch běloruského režimu, který organizuje migraci, by byl fatální pro celou Evropskou unii. Pro nás je samozřejmostí, že nemůžeme dovolit nelegální překračování hranic.“

Andrzej Duda

polský prezident

31 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6507x
Poslední kniha Cynická lovestory dostupná zde:  https://bit.ly/KupCynickouLovestory

Asociální extrovertka. Cynik. Neúspěšná zakladatelka čtenářských klubů. Povolání nejisté. Milovnice absurdit. Propagátor deprese a jiných anomálií. 

Autorka knih Ženy z Bohnic, Konec aneb Začátek. V současné době (ne)pracující na další knize, (ne)starající se o dvě děti.

Kontakt: ednabloguje@gmail.com

Seznam rubrik