Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J73i28ř54í 23K85i73n55d67l

14. 11. 2021 13:18

Všechno jsou to falešní uprchlíci, mladí muži a chlapci ve vojenském věku, kteří se tlačí k východní hranici Evropy, je názorným příkladem hybridní války proti polské demokracii a proti celé Evropě. Lukašenkova vláda vybírá od migrantů tisíce eur výměnou za to, že je přiveze do Minska. Slíbí jim přechod do země zaslíbené – Německa. Při čtyřiceti letech týdně, přistávají v Minsku letadla plné migrantů, jde o velmi slušné peníze. Evropská unie má j zprávy, že běloruští diplomaté sondují v Africe, jestli by nebylo možné otevřít linku Dakar-Minsk

21 0
možnosti
KT

No nevím, pane Kindle, vy si myslíte, že spasíte celý svět a všichni se mohou nastěhovat do Evropy?

4 4
možnosti
KT

Ano, je to smutné, ale nikdo nespasí celý svět a všichni se nemohou nastěhovat do Evropy.

17 1
možnosti
MB

Tyto mírumilovné uprchlíky chcete vítat v Evropě? Kolik tam vidíte žen a dětí? Polští novináři se tam sice nedostanou, ale nějaké informace prosakují. Na 200 mladíků je údajně 1 dítě a 3 ženy.

https://www.youtube.com/watch?v=1eZMJ2qe2M4

23 0
možnosti
AN

A49l51e73š 17N14o68v46á76k

14. 11. 2021 12:39

Když to samé dělají pašerácké neziskovky nebo Erdogan, je to správné. Když stejným způsobem pašuje cizince do Evropy Lukašenko, je to špatně...:-)

4 1
možnosti
JM

J22o78s97e16f 75M65i82k42e14l

14. 11. 2021 19:14

Když dva dělají totéž, není to totéž. :-/;-)

0 1
možnosti
VV

Ode mne mate R^ a karmu. Od socialistickych pohrobku kritiku.

2 15
možnosti

A čí pohrobek je tedy váš (německý) ministr vnitra Horst Seehofer8-o:

"Všechny státy EU se teď musejí spojit a polské vládě pomoci. Ti běženci jsou zneužíváni k destabilizaci EU a zejména Německa. Polsko ani Německo to sami nezvládnou. Musíme Polsko podpořit. Nemůžeme ho kritizovat za to, že brání vnější hranici EU. Poláci vykonávají velmi důležitou službu pro celou Evropu." Za přípustné prostředky obrany hranic německý ministr považuje použití slzného plynu i deportaci běženců zpět do Běloruska.

17 0
možnosti
MK

https://ednanova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778713

V předchozí diskuzi Vám bylo slušně zargumentováno, o co jde, ale Vy za 2 dny přijdete s další provokací? To už jste asi třetí provokatérka. Na světě trpí miliony dětí, ale všechny zachránit nelze. Btw. jestli svoje děti milujete a záleží Vám na jejich budoucnosti, měla byste dělat vše pro to, aby se takových podobných Zamanů dostalo do Evropy co nejméně, nejlépe žádné.

41 1
možnosti
VF

Co mám konkrétně udělat, aby děti na hranici Bělorusko-Polsko netrpěly?

0 2
možnosti
VV

Treba vyjit do ulic v co nejhojnejsim a pozadovata aby Milous Zeman domluvil svemu priteli Vladimiru vladimirovici Putinovy aby konecne promluvil se svym chranencem Alexandrem Lukasenkem.

)0 5 tech uprchliko maji tihle dva na svedomi.

0 12
možnosti
ES

Paní autorko, tohoto konkrétního dítěte je mi rovněž líto, rozumím i tomu, že si připadáte morálně nadřazena lidem s jiným názorem. Mně ale víc záleží na budoucnosti mých dětí a vnuků, na budoucnosti českých dětí - a ta je těmito zástupy invadentů ohrožena.

56 1
možnosti
Foto

Jdete "na trh" s názorem, o kterém víte, že se vůči němu většina čtenářů postaví opačně. Tudíž nic jiného než provokace vyvolaná snahou o větší čtenost a početnou diskuzi.

20 3
možnosti
JT

Pane Bicero,

omlouvám se za uklepnutí, správně mělo být plus.

0 0
možnosti
Foto

Milá Edno, počítejte s tím, že diskusi opět zaplevelí malí čeští fobíci, jako ti, kteří své komentáře vložili přede mnou.

2 22
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6507x
Poslední kniha Cynická lovestory dostupná zde:  https://bit.ly/KupCynickouLovestory

Asociální extrovertka. Cynik. Neúspěšná zakladatelka čtenářských klubů. Povolání nejisté. Milovnice absurdit. Propagátor deprese a jiných anomálií. 

Autorka knih Ženy z Bohnic, Konec aneb Začátek. V současné době (ne)pracující na další knize, (ne)starající se o dvě děti.

Kontakt: ednabloguje@gmail.com

Seznam rubrik