Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

R65a22d48e27k 39K47o15h73u70t

15. 11. 2021 13:34

Někde migrant uváděl, že za dopravu do Běloruska zaplatil v přepočtu 130 000 Kč. To také celá vesnice prodala kozy a poslala průzkumníka předem???

16 2
možnosti
RK

R38a49d15e61k 49K27o43h77u41t

15. 11. 2021 13:25

A jen tak naokraj. Když po mediální masáži jedné paní o tom že sem vezmeme siroty bez doprovodu, tak jaksi ti vytipovaní ze strachu že by skončili v hnusném rasistickém xenofobním Česku a ne ve sluníčkovém pravém Německu se jaksi vypařili.

8 1
možnosti
RK

R95a62d86e14k 42K85o92h74u50t

15. 11. 2021 13:29

...se rozhodlo o tom...

0 0
možnosti
RK

R95a46d59e67k 32K50o57h83u35t

15. 11. 2021 13:17

Ony ty děti vědí houby. Ale jejich rodiče chtějí jen do praého Německa. Je nějaká záchrana nějak extra nezajímá...

3 2
možnosti
FN

Čerstvá zpráva: “ Běloruská letecká společnost Belavia přestává přepravovat občany Afghánistánu, Sýrie, Jemenu a Iráku z Dubaje do Minsku.”

Nerozumím, proč migranti, kteří byli bezpečné muslimské zemi, ve které není válka, kdy jde o prosperující bohatý stát, a kamarád USA. Proč odtud tito migranti “utíkali”?

19 0
možnosti
JP

Takových dětí najdete po celém světě spousty. Chudé děti máme dokonce i v Čechách. Bohužel nemáme zdroje na záchranu všech, pak ještě klimatu a kdoví čeho všeho ještě.

14 2
možnosti
JK

Je to průšvih jako mraky Putin vynalezl novou zbraň, hned po neoznačených mužíčcích se samopalem jen tak pobíhajících po území cizího státu, u máme další inkognito vetřelce, kteří neútočí zbraněmi na vojenské základny, ale emocemi a svou prostou existencí na základní principy demokracie. Základem demokracie je diskuse, komunikace, naslouchání a argumentace. Rozhodně to není ostrý antagonismus, to hlásají jiné ideologie.

Takže než si navzájem nadávat, co přijít na to, jak z toho ven. Pojďme přijmout omezený roční počet uprchlíků za jasných podmínek. Jen s prověřenou identitou, roční lhůta pro naučení základů jazyka, získání práce a bydlení, vše pod dohledem humanitárního pracovníka. Pak postupné snižování dohledu, vykázání z EU natrvalo, prodloužení lhůty v odůvodněných případech. Postřílet je nemůžeme a nechat běhat jen tak mezi městy a obcemi taky ne. Máte máte mezi tím nějaký nápad i vy?

2 3
možnosti
ZB

Tak zrovna Evropané nikdy s tím postřílet ty co nechtějí neměli nejmenší problém. Nakonec i v té Syrii jsme tu válku pro zábavu rozpoutali my, když jsme financovali mirumilovnou opozici proti Asadovi (Islámský stát)

4 1
možnosti
PN

Je vysoce pravděpodobné (statistika), že to malé ubohé zmrzlé podvyživené dítě na hranici EU tu hranici nakonec překročí. A za deset let bude součástí gangu mladistvých, bude kameny bombardovat sanitky a hasiče a doufat, že v parku přistihne bezbrannou blondýnu.

Jestli nevěříte, podívejte se do Švédska. Hromadné znásilňovačky před pár lety v Německu také ještě nebyli všemi zapomenuty.

Děkuji, nechci. Psychické a morální vydírání v Čechách realitu nepřebíjí.

18 5
možnosti
ZB

Bohužel, přesně na tohle cílí útok na Evropské hranice, na soucit zabezpečených. Proto musí Zaman trpět. Proto mu rodiče nepořídili boty, ale letenku. A zaplatili převaděčům v tomto případě Běloruskému režimu.

A proto je vyfotografován.

Akceptovat to a ustoupit je to nejhorší pro děti v Syrii můžeme udělat. Protože za jednoho Zamana přijde 1000 dalších a spoustu z nich na cestě nic dobrého nečeká.

Proto je při pohledu na jednoho Zamana potřeba myslet na ty další. Které otevřené dveře pro Zamana dostanou na cestu.

A ano je to smutné, ale pro rodiče je snadné ho zachránit. Stačí v Bělorusku požáadat o azyl a to pak se o bezpečnost i teplo pro Zamana postará.

Takže páku nemáme my tady, ale jeho rodiče, kteří nemají problém Zamana použivat jako páku na otevření dveří, bez ohledu na jeho život.

21 0
možnosti
JN

J92i86r65k67a 94N11o41v74á32k

15. 11. 2021 11:11

musím říct, že v popisku o vás neklamete, fakt to na mě působí jako propagace deprese a jiných anomálií.

5 0
možnosti
JP

Soucit je univerzální hodnota, to znamená, že nelze ho s někým mít (třeba s českým dítětem) a s někým ne (s nějakým jiným). Soucit člověk má nebo nemá. Ti, kteří tvrdí, že s českými dětmi soucit mají, zatímco s jinými ne, klamou sami sebe. Takhle to nefunguje.

1 9
možnosti
MC

Když vám dají vybrat nakrmit svoje dítě nebo cizí co uděláte? Nakrmíte cizí a svoje necháte hladové? Nakrmíte svoje. Takto to funguje a né obráceně.

2 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6507x
Poslední kniha Cynická lovestory dostupná zde:  https://bit.ly/KupCynickouLovestory

Asociální extrovertka. Cynik. Neúspěšná zakladatelka čtenářských klubů. Povolání nejisté. Milovnice absurdit. Propagátor deprese a jiných anomálií. 

Autorka knih Ženy z Bohnic, Konec aneb Začátek. V současné době (ne)pracující na další knize, (ne)starající se o dvě děti.

Kontakt: ednabloguje@gmail.com

Seznam rubrik