Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Lidé jako je pisatelka jsou nebezpeční pro Evropu. Škoda slov k pisatelce.

Jinak co se týká situace na polsko-běloruské hranici: Snažit se nezákonně překročit hranici do cizího státu je zločin. Ti, co to dělají, patří do kriminálu, jsou to zločinci, banditi. Já bych s takovými lidmi neměl nejmenší slitování, pochytal bych je, zavřel na 10 let do kriminálu. A děti? Ty bych poslal do domovských zemí, ať si je tam umístí v dětských domovech.

Závěrem - utrpení těchto lidí mě nedojímá, absolutně ne.

7 2
možnosti
Foto

... nebezpeční jsou spíš lidé jako vy, a nejen pro Evropu, protože podobnou snůšku nesmyslů, nikdo soudný napsat nemůže. Co naši lidé, kteří prchali v dobách komunismu - bylo tedy asi v pořádku je střílet, že? :-/Rv

3 9
možnosti
JB

J73a20n 61B67a40r14t23o51š

15. 11. 2021 20:32

To je jen demagogie nejhrubšího zrna, manipulace s fakty a hra na city. Rodiče utratí 70k za hlavu za výlet letadlem do Běloruska a my máme zamáčknout slzu nad těmito chudáky. Ekonomičtí parazité, nic více, nic méně.

10 2
možnosti
VS

Rodiče těch dětí jsou za ně plně odpovědní. Mají okamžitou možnost se vrátit zpátky a netábořit před polskou hranicí. Poláci sami o sobě neustoupí. Takových na city hrajících fotek je čím dál více, dnes už to nezabírá. Pamatujete si na toho malého chlapce v Turecku na pláži, kterého jeho ytatík vzal na člun, protože si potřeboval na západě nechat spravit zuby? Nemůžu na sebe brát osudy jiných.

13 1
možnosti
JU

J56o77s97e33f 31U73l42m41a61n

15. 11. 2021 15:24

Jak konkrétně byste situaci řešila?

2 0
možnosti
ZZ

V zásadě jsou pouze 2 varianty.

a) naše armáda vnikne do Polska a za pomocí letectva s pomocí pandurů přemohou nejprve polské pohraničníky. Pak vniknou na území Běloruska a osvobodí zajaté ubohé rukojmí.

b) Naše armáda osvobodí nejprve Rusko a potom se automaticky vzdá i baťka.

Potom konečně otevřeme hranice všem 800 milionům zájemcům o sociální dávky v Evropě.

;-D

11 0
možnosti
IM

I52v48a87n 17M88i83n30á28ř

15. 11. 2021 15:21

Islámské hordy dovedou velmi rafinovaně zneužívat - demokratické lidskoprávní normy. Nevšimla jste si, naivní paní autorko, že naprostou většinu nelegální migrace tvoří výhradně mužští dobrodruzi ? Děti jsou brány zcela záměrně - jako nástroj citového vydírání !! Stačí jediný snímek dítěte, nezodpovědných rodičů v tomto dramatickém prostředí - aby veřejné mínění - alespoň zakolísalo.

Nevím, zda si dovedete představit, jaké katastrofální dopady by měla jakákoli tolerance - pokud by Polsko, potažmo EU umožnilo této muslimské invazi vstup na vlastní území. Ataky další ekonomické migrace by se již neodehrávaly v počtech tisíců .. ale miliónů.

21 2
možnosti
MS

Autorka clanku mela zjevne potrebu se vykricet - nerekla nic konstruktivniho. Pokud jde o Syrany, je za situaci v jejich domovine zodpovedny Zapad - pokud by neovlivnovat smerovani teto zeme a neudelal si z nej bojiste tak z teto zeme lide neutikali. Na druhou stranu lide z teto zeme utikaji pouze do ekonomicky silnych zemi - neutikaji do prvniho bezpecne zeme. V tomto pripade brat deti jako rukojmi mi nepripadne od rodicu ferove.

11 2
možnosti
LZ

autorka se cítí být nadřazena všem těm zlým Čechům. Bohužel působí spíše naivně a hloupě. Vezmi sem jejich děti a za chvilku trpí i tvé děti nebo děti tvých dětí! A o to jde! Proto je sem nechceme. Jinak líto nám jich samozřejmě je, ale měli by vzít rozum do hrsti a vrátit se odkud přišli.

16 2
možnosti
ZZ

Předpokládám, že Lukašenko bude ze strany EU exemplárně potrestán, ale nějak mi stále nikdo neosvětlil, proč všichni muslimové prchají k těm nenáviděným nevěřícím psům a proč neprchají k souvěrcům do slunné Saudské Arábie, Kuvajtu, SAR, Ománu ..... ?

Nejsou ti běženci jen předvoj těch, co se připravují na přesun do Německa, potažmo EU ?

Podle skromných odhadů lze vyčíslit čekatele množstvím cca 800 mil obyvatel.

;-)

8 2
možnosti
Foto

J65a13n 49S71v38a85t81e19k

16. 11. 2021 6:23

Že by proto, že v Saudské Arábii vládnou sunnité a v Sýrii žijí převážně šíité?

Zkuste přemýšlet dřív, nežli něco vyplodíte...

1 1
možnosti
Foto

J81a83n 63S59v48a72t77e88k

15. 11. 2021 14:01

Dal jsem vám jednoznačně "+" do Karmy!

Je nešťastné, do jaké situace se tito lidé (bláhově uvěřivší někomu z Běloruska?) dostali. A je neuvěřitelné, že jsme my, křesťané (Miluj bližního svého...) necitelní, když jde o uprchlíky ze vzdálené země nota bene ze země převážně muslimské...

Zajímalo by mě, jak by na současnou situaci (nejen na bělorusko-polských hranicích) reagoval historický Ježíš?

Myslíte, že by se přidal na stranu armád a policií z obou stran hranice? To by mě velice a nepříjemně překvapilo...

2 16
možnosti
JK

Tak víme co by neudělal, a teď co by třeba udělal. Znovu by nasytil hladové, tentokrát i zahřál zmrzlé a všechny by odvedl do země zaslíbené. Akorát by za ním nešli, jsou to muslimové. Bude to chtít něco jiného, korán neovládám.;-)

6 0
možnosti
VK

V souvislosti se situací na polsko-běloruské hranici mám opravdu rozporuplné pocity. Ti, co tam uvázli, jsou oběti mocenských her, o kterých nejspíš nemají ani ponětí.

Ze strany Běloruska jde o nejodpornější formu nátlaku. Všechny oběti by měly být připsány na hlavu diktátora Lukašenka a měl by se zodpovídat před mezinárodním tribunálem.

EU by ale neměla ustoupit ani o milimetr. Ukážeme lidskost a na základě té se staneme snadno vydíratelní.

Silová řešení nemám rád a dělá vše pro to, abych se jim vyhnul. Jde to ale vždy?

5 4
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6507x
Poslední kniha Cynická lovestory dostupná zde:  https://bit.ly/KupCynickouLovestory

Asociální extrovertka. Cynik. Neúspěšná zakladatelka čtenářských klubů. Povolání nejisté. Milovnice absurdit. Propagátor deprese a jiných anomálií. 

Autorka knih Ženy z Bohnic, Konec aneb Začátek. V současné době (ne)pracující na další knize, (ne)starající se o dvě děti.

Kontakt: ednabloguje@gmail.com

Seznam rubrik