Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Já vás chápu, paní. Ale to, co tam probíhá, je dobrovolně-povinná akce bělorusko-kurdská. Kurdové dobrovolně zakoupili letenky, víza v přesvědčení, že je Polsko pustí přes své území do bohatších zemí. Nevím, kdo je o tom přesvědčil. Asi Bělorusko, které chce pozlobit EU i Poláky, Rusové a Ukrajinci nemají Poláky historicky moc v lásce. Víte, co si ale myslím: že jinde děti trpěly/trpí daleko více, protože tam probíhá válka a hlad, ale nikdo to nedává na youtube (Etiopie, Jemen atd.). Zatímco tady jim vozí Rusové jídlo, aby vydrželi. Taky jim vozí dřevo, aby si zatopili a asi jim i dávají stany a spacáky, aby přežili mrazy...Stačí se podívat na videa. Když si přeložíte to divné písmo, jímž to komentují muslimové, většinou jim přejí, aby jim Bůh čili Alláh pomohl dostat se přes ty zlé Poláky. A takový je svět konce roku 2021.

15 0
možnosti
LB

Odkazy na trpící děti migrantů je hloupá a provařená vydírací taktika. Děti trpí zimou, hladem a nemocemi na celém světě a kdybych nad tím neustále zamýšlel, musel bych se ze zármutku oběsit. Největší počet migrantů je však z věkové a sociální struktury svých zemí, která právě pro ty země má u sebe doma pracovat a snažit se těm dětem zajistit lepší budoucnost. A mám takový pocit, že o tom zase nepřemýšlíte Vy.

58 0
možnosti
Foto

Když v Německu, které má 230 lidí / km čtv. začal počet obyvatel nepatrně klesat, způsobilo to tam poprask. Co však mají dělat země, jako např. Ukrajina, či Sýrie, ze kterých v krátkém období odešly do ciziny miliony lidí, to je nezajímá. Dalo by se zmínit i Česko, které má na čtvereční km o 100 lidí méně a léta kvůli Německu přichází o kvalifikované pracovníky, zejména ze zdravotnictví.

1 0
možnosti
VM

Komparativ od "zlý" je "horší".

0 1
možnosti
Foto

Je to jinak. Humanitární pomoc dostávají. Bohužel, hlavně to blokuje Běloruská strana.

4 1
možnosti

Paní Edno, již jste zde zviditelnila, možná až příliš! Myslím si, že by to stačilo. Žádné petice na toto téma podepisovat nebudu; je to zbytečné.

4 1
možnosti
Foto

... nic podepisovat nemusíte, i myslet si můžete co chcete, Řehůřku - ale jakým právem, si dovolujete rozhodovat o tom, co by stačilo, a co vám dává právo urážet a podsouvat pitomou snahu o zviditelnění:-/RvRv Kdyby jste byl jen o trochu chytřejší než jste, došlo by vám, že tady si tím autorka může leda ublížit, což jistě už sama dobře poznala. :-/Rv

2 3
možnosti
Foto

Pomozme těm lidem u nich doma.

Evropa není nafukovací.

20 1
možnosti
Foto

Lidí, kteří se mají podstatně hůř než průměrný Evropan je na světě přes 5 miliard. Kdyby všechny napadlo táhnout sem, tak bude všude líp než tady.

9 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6507x
Poslední kniha Cynická lovestory dostupná zde:  https://bit.ly/KupCynickouLovestory

Asociální extrovertka. Cynik. Neúspěšná zakladatelka čtenářských klubů. Povolání nejisté. Milovnice absurdit. Propagátor deprese a jiných anomálií. 

Autorka knih Ženy z Bohnic, Konec aneb Začátek. V současné době (ne)pracující na další knize, (ne)starající se o dvě děti.

Kontakt: ednabloguje@gmail.com

Seznam rubrik