Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Na ZDF Heute prave ukazovali jak beloruske ozbrojene sily odvazeji ty chudaky do vnitrozemi a podle komentare je odvezou do zemi puvodu.

3 0
možnosti
AT

Kéž by to byla pravda

1 0
možnosti
MS

Zdejší diskuze opět nezklamala. Odborníci na slovo vzatí přesně vědí jak došlo ke vzniku zóny smrti na polsko - běloruských hranicích.

https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/belorusko-polsko-migranti-migrace-uprchlici-lukasenko-eu-hranice-varsava_2111090708_eku

Takže běloruská cestovka naláká lidi v Sýrii, Turecku, Iráku a dopraví lidi až k polským hranicím. Poláci logicky začnou bránit hranice. Migranti při návratu zpět do Běloruska jsou z toho samého Běloruska vytlačeni zpět na hranice. Kde je v tomhle bodě alternativa azylák v Bělorusku netuším. Takže vinou Běloruských cestovek vznikl hezký hluchý prostor, do kterého nesmí ani novináři, ani Lékaři bez hranic. Jak přesně polskou stranu ohrožuje zákaz vstupu lékařů do zóny smrti a kontrola přeživších netuším také.

Ze zdejší diskuze by měli radost hlavně turci, jejichž názor na Kurdy je všeobecně znám. Opět platí poturčenec horší Turka.

0 0
možnosti
PB

P81e12t14r 62B25u66r81i40a42n

18. 11. 2021 2:59

Vy jste se svou logikou nezklamal. Takže běloruská cestovka naláká lidi v Sýrii, Turecku, Iráku a dopraví lidi až k polským hranicím.

A dál co? U hranic je 200 turistů, kterým právě nic nehrozí a přijeli dobrovolně a za své peníze do Běloruska. A dál?

200 lidí, kterým nic nehrozí a jsou tam dobrovolně házejí šutráky přes hranici. To je u vás normální?

Ti lidé nejsou ani v nebezpečí a ani nežádají o ochranu. Jen tak hážou šutráky.

Co je podle vás hluchý prostor?

Když si já vezmu rodinu se svými dětmi, koupím si letenku do Thajska a odtud se přesunu na hranice Laosu a budu tam terorizovat a házet šutráky na laoské pohraničníky proto, že chci aby nás okamžitě někdo zabezpečil jídlem, teplým oblečením a přepravil do Číny, protože já to chci a já to ta říkám, tak to mají udělat? Opravdu?

Nechte těch kydů, prosím vás. Ano, hluchý prostor tady je. Ale ne v Bělorusku. Tam je to jasné.

2 0
možnosti
Foto

Nežádejte druhé, nedelegujte tím zodpovědnost na ně.

Co můžete sama vlastním přičiněním změnit, o to se můžete pokusit. Co osobně změnit nemůžete, vůbec nemá smysl řešit.

Nejste mesiáš a nikdy jím nebudete.

Snažte se svou životní roli plnit tak, abyste se ke stáru třeba nemusela stydět za to, že jste upřednostnila jiné na úkor vlastního dítěte, tedy jste selhala. Soudit Vás nakonec totiž bude právě ono.

9 1
možnosti
Foto

Milá Edno, ráda Vás čtu, i knihu Ženy z Bohnic jsem si koupila. Chápu, proč jste napsala poslední tři blogy. Vyjadřovat k problému se nebudu. I to je svoboda. Přeji pěkný 17. listopad.

1 0
možnosti
AT

Paní Nová, ty děti se nacházejí na území Běloruska. Doporučuji tedy Vaši výzvu adresovat běloruským úřadům. Případně napsat blog na nějakém svobodném běloruském serveru. My, čtenáři idnesu s tím opravdu nic moc nenaděláme.

17 1
možnosti
VV

Vite co by s takovou vyzvou udelal belorusky samovladce? Ale my muzeme vyzyvat nase vrcholove politiky, aby ti se na Alexandra Lukasenka obraceli.

1 0
možnosti
JT

Za problémy těch dětí mohou jejich rodiče. Máme jim je sebrat a vychovat z nich řádné občany? Kolik si jich vezmete domů Edno? A nebude těm dětem vadit, že je připravíte o mámu a tátu, byť jsou to hovada, která způsobila jejich strádání?

11 1
možnosti
VF

Asociální extrovert. Cynik. Neúspěšná zakladatelka čtenářského klubu. Povolání nejisté. Milovnice absurdit. Edna Nová vlastními slovy.

4 0
možnosti
Foto

Vážená paní autorko, víte se jak říká fotkám trpících malých dětí z jakékoli hranice či země? Citové vydírání !!!! A většinou mívá politické pozadí. Viz třeba dlouhodobý izraelsko-palestinský konflikt. A nechci domýšlet, co se všechno může v budoucnu stát na polsko-běloruské hranici. Ty děti se tam nedostaly nějakým omylem nebo nešťastnou shodou okolností...

21 0
možnosti
RE

Myslím, že to nikdo nepochopil. Tady jde o to, že žijeme v "civilizovaném" světě, kde se lidi vraždí kvůlivá víře, penězum, moci apod. hovadinám a děti k tomu využívaj jako rukojmí k vydírání.

5 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6507x
Poslední kniha Cynická lovestory dostupná zde:  https://bit.ly/KupCynickouLovestory

Asociální extrovertka. Cynik. Neúspěšná zakladatelka čtenářských klubů. Povolání nejisté. Milovnice absurdit. Propagátor deprese a jiných anomálií. 

Autorka knih Ženy z Bohnic, Konec aneb Začátek. V současné době (ne)pracující na další knize, (ne)starající se o dvě děti.

Kontakt: ednabloguje@gmail.com

Seznam rubrik