Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ukazuje se, že udělit ženám volební právo bylo největší chybou 20. století. Od té doby to s námi jde s kopce. Vládne už jen pohodlnost a rozdávání ze státního rozpočtu. Dneska už dokonce platíme i rodičům za to, že mají děti, nebo lidem, že jsou nemocní? Za co, proboha?

Možná ještě větší chybou bylo, že Marie Terezie zavedla povinnou školní docházku i pro dívky. Bez znalosti čtení a psaní by se tradiční rodina udržela mnohem snadněji.

I v praktickém smyslu by Enda, místo nářků na blogu, mohla místo prázdného psaní uštrikovat pár ponožek a ještě by tím přispěla k omezení dovozu spotřebního zboží z Číny.

0 0
možnosti
EN

E51d37n65a 89N27o51v30á

15. 5. 2020 11:21

Z vašeho komentáře jasně zaznívá, že udělit komukoliv hlasovací právo byl omyl.

Místo nářků nad mým blogem jste také mohl vytvořit něco hodnotného, pokud chceme zachovávat onu "mužskou auru", tak jste třeba mohl nařezat pár polínek, aby ve Vaší jeskyni měla žena hezky teplo, až se po večerech bude pilně věnovat nějakým jemným ženským pracím jako je vyšívání :D.

Ale jinak fandím všem lidem, co skutečně tvoří nějaké cenné matérie.

0 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6507x
Poslední kniha Cynická lovestory dostupná zde:  https://bit.ly/KupCynickouLovestory

Asociální extrovertka. Cynik. Neúspěšná zakladatelka čtenářských klubů. Povolání nejisté. Milovnice absurdit. Propagátor deprese a jiných anomálií. 

Autorka knih Ženy z Bohnic, Konec aneb Začátek. V současné době (ne)pracující na další knize, (ne)starající se o dvě děti.

Kontakt: ednabloguje@gmail.com

Seznam rubrik