Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co poradit psycholožce? :-) Každý svého štěstí strůjcem. :-)

1 0
možnosti
TT

Považuji za nevěrohodné.

0 0
možnosti
MB

K nevyčerpatelnému tématu dodávám. Na všechno je školení, zkoušky. Řidičák na auto, vysokozdvižný vozík, sváření, jazyky. Na hledání partnera? Není lautr nic! Pouze určité předpoklady - pohled do protější rodiny. Vše pochopitelně bez záruky ....

Až se směji. Psycholožka, dělník, atomový vědec, farář? To jsou pořád lidé. Jistě, radit mohou, není problém. Odžít to stejně musí někdo jiný. Přemýšlel jsem i nad tím služebníkem božím. Žije v celibátu a z kukaně podá slovo vlídné. Nebylo by rozumnější, kdyby byl ženatý? Šli bychom na pivo a vyzpovídali se navzájem...

,

A tak mi zbyl můj otec.Ty vynikající synovské besedy. Baňok rybízového vína jako nezbytnost moudra. Pravil - "Člověče synu. Pokud se chceš s nějakou ženou intimně sblížit? Dívej se na ni- Jako na budoucí matku tvých dětí" ! Ušlechtilé to určitě je. Nicméně, praxně nemožné! Jak se dá nazírat? Opojen, v prapodivných zákoutích diskoték. Později na všelikých privátech, vesměs spoře osvětlených? Furt melu - Je to o štěstí ! Vážně, i čučím, zde školení k ničemu :-)

1 0
možnosti
Foto

Poznal jsem trochu několik psycholožek a všechny považuji za tak trochu trhlé. Ve svém zaměstnání jsem musel pravidelně absolvovat psychotesty (mimochodem žádné problémy jsem tam neměl). Jednou jsem tam byl při rozhovorech s psycholožkou zaskočen její otázkou: "Jaký je váš životní cíl?" Bylo mi tehdy 62 let a tak jsem po chvilce váhání odpověděl: "Úspěšně zvládnout závěr své profesní kariery." Ona se tomu začala smát. To jsem jí snad měl odpovědět, že chci stát kosmonautem?

Ještě k problémům při seznamování. Jedna má známá získala spoustu zkušeností se seznamováním přes inzerát. Nakonec si tak partnera našla a je spokojená. Mám od ní jednu její moudrost: "Když chcete hledat partnera přes inzerát, tak musíte počítat s tím, že se budete muset prohrabat spoustou smetí než narazíte na něco solidního."

2 0
možnosti
Foto

Druhým se to radí velmi dobře, ale poradit sám sobě, to je nejtěžší věc na světě. Neumí to ani psychologové, koučové a odborníci na lidské vztahy. Ti se možná sesypou ještě snadněji než ostatní.

1 0
možnosti
IL

I74v42a82n98a 26L87a12n42c81e

19. 2. 2023 12:10

Zamilovanost je období, kdy člověk na druhém partnerovi chyby vůbec nevidí. VAle ona chyby vidí, takže o zamilovanost tu asi nejde, spíše o pohodlnost hledat někoho... A pokud jí řekne, že by s ní nebyl bla, bla, bla, tak ona určitě ví, že s takovým člověkem nezestárne, on si najde mladší... Má to cenu jít do takového vztahu a řešit rozchod o pár let později?

1 0
možnosti
JN

J39o64s50e10f 47N59o82v75á71k

19. 2. 2023 12:22

Přesně tak, akorát s takovým ztratí roky života.

A někde kolem 40 se už pro ženu hrozně těžko zakládá rodina.

2 0
možnosti
JN

J86o46s89e88f 59N96o69v15á18k

19. 2. 2023 11:37

Mno, opravdu kost s velkými ňadry má strašný problém najít přítele, musí projíždět seznamky atd?

To jako vážně?

Jo, kdybyste popisovala opačný problém, že jí píšou, zvou, atd. stovky chlapů a má problém si mezi nimi vybrat, to by dávalo smysl. Takhle ale moc nevěřím.

No a najít si macho manipulativniho záletníka? Ach jo.

0 0
možnosti
Foto

R^Při dopolední kávičce si čteme jak se psycholožka řítí do záhuby.:-):-):-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6507x
Poslední kniha Cynická lovestory dostupná zde:  https://bit.ly/KupCynickouLovestory

Asociální extrovertka. Cynik. Neúspěšná zakladatelka čtenářských klubů. Povolání nejisté. Milovnice absurdit. Propagátor deprese a jiných anomálií. 

Autorka knih Ženy z Bohnic, Konec aneb Začátek. V současné době (ne)pracující na další knize, (ne)starající se o dvě děti.

Kontakt: ednabloguje@gmail.com

Seznam rubrik