Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud by se udělala fronta na rybu zdarma a druhá na kurz lovení ryb, která by asi byla delší?

Většina lidí fandí lidem činorodým, jenže migranti chtějí do nejbohatších zemí, kde se nemusí pracovat.

Děti jsou v tomhle nevinné oběti, ale nemůžeme z nich udělat vstupenku do Německa a pak do zbytku Evropy. Nevěřím, že v Bělorusku nejsou charity schopné se dočasně postarat o matku s dítětem. Pokud stojí u plotu, je Německo důležitější než zdraví a bezpečí potomků.

4 0
možnosti
Foto

Karma a díky za to téma....i když by bylo mnohem lepší, kdyby nebylo....

0 0
možnosti
Foto

Zajímalo by mě, co byste si tak představovala, že uděláme. Zdá se, že jde o poměrně složitý mezinárodní problém a Vy z nějakého důvodu máte pocit, že to tady vyřešíme a kdo to tady nechce řešit teď hned, nemá rád děti a nechce jim pomáhat.

4 0
možnosti

T48o79m65á38š 56H44y66n75e65k

25. 11. 2021 18:22

Svět, který nechce být zachráněn, nezachráníte. Byl stav společnosti, kdy boj skončil vyhlazením poražených. Ale i vítěz si musel dávat pozor na Pyrrhovo vítězství. Přečtěte si o Afghánistánu, kolik let jsme tam byli a kolik nás to stálo, čeho dotáhli. A jejich ochota bránit hodnoty kvůli kterým k nám ted utíkají? Velké NIC.

4 0
možnosti

Ještě dodám, protože jsem si ted přečetl článek o integraci migrantů z r 2015-16 v Německu, že podle německých průmyslníků, potřebuje Německo 400 000 pracovníků ročně. Je tudíž zajímavé, proč prostě Němci neudělají koridor a neodvezou si těch pár tisíc zdatných, odvážných a evidentně po Západu toužících chlapů k sobě domů? A co je s dětmi teď nikdo neví - pravděpodobně jsou někde v teple a ne u drátů - to by autorka mohla zjistit a informovat nás, když ji osud těch dětí tak vzrušuje.

2 0
možnosti

P16e90t10r 57B56u73r57i82a41n

25. 11. 2021 15:17

Potažmo jsem se ptal pod minulými blogy a optám se znovu: proč si ti rodiče nezažádali o ochranný azyl v Bělorusku a místo toho tahají své malé děti do lesa na mráz?

Když jim tedy jde výhradně jen o jejich bezpečí a nechtějí je používat jako beranidlo proti vojákům cizího státu?

Umíte mi odpovědět?

17 0
možnosti

Neumim, ale mohu se domnivat, Ze je Lukasenkovi nahonci nalozili do letadel a autobusu a oni vubec nevedeli kde jsou.

2 4
možnosti

Vážená, dříve platilo, že charita byla výsadou těch co na to měli prachy. Proto nechápu, proč obrovsky zadlužené země EU se ještě více zadlužují a to na úkor našich potomků.

0 0
možnosti

Vazeny, drive se i ten posledni chudak rozdelil o svuj krajic chleba. Neco takoveho ovsem vy neznate.;-(

1 4
možnosti

Víte, Edno, je na každém z nás pro co se rozhodneme komu pomáhat, nebo vůbec nikomu nepomáhat. Je to velmi intimní záležitost a nikdo nemá právo odsuzovat někoho kdo třeba nechce pomáhat vůbec.

Pak jde o to vyjádřit svůj názor, svoji lítost nad něčím, nad někým, který je také velmi individuální.

Já jsem pochopila proč jste napsala svůj první článek, ale už nechápu proč píšete tento třetí. Abych řekla pravdu já vůbec nevím o co vám jde, co vlastně sledujete, jen to, že stavíte Čechy do role rasistů odsuzujete je, což není pravda, tedy já tomu nevěřím. Vám k tomuto názoru stačilo pár vyjádření zde na blogu.

Evidentně jste se zacyklila ve svém názoru bez možnosti přijmout jakýkoliv argument, který by vám mohl něco vysvětlit, co byste alespoň částečně mohla uznat.

Tímto svým vstupem vás nechci o ničem přesvědčit a vím, že odmitnete každý názor, který je jiný než ten váš, jen jsem cítila potřebu vám říct, že soudit Čechy na základě několika komentářů zde na idnes, tak to přeci nejde... . Nejsme nekulturní národ a všichni nemohou mít jednotný názor.

Mohla bych vám napsat svoje zkušenosti s "dobročinností" , která byla zneužita byť se tvářila naprosto solidně.

Přeju hezké dny.

32 0
možnosti
Foto

Napadate diskutujici tim,ze je nam jedno,co s detmi bude. Pisete o videu,kteri vyznavaci nasili (nevim,koho tim myslite) uvitaji. A stezujete si,kdyz s vami nesouhlasime,odsuzujete JAKYKOLIV nesouhlas. Vetsina prispevku je slusnych,i kdyz nas napadate.

Pani Edno,ja sama uz 10 mam adoptovaneho Tibetana,obcas davam penize na sbirky. Stejne tak mnoho jinych lidi.

Nesudte nas,my nemame nic proti vam a deti je nam lito tak,jako vam. Strach z dalsi migrace je jediny duvod nesouhlasu.

Opravdu chcete zpusobit,ze prijetim rodin prijdou tisice rodin s malymi detmi,protoze deti budou vstupenkou? Chcete dalsi deti uvrhnout do stejne situace??? Protoze to presne se snazite udelat.

14 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6507x
Poslední kniha Cynická lovestory dostupná zde:  https://bit.ly/KupCynickouLovestory

Asociální extrovertka. Cynik. Neúspěšná zakladatelka čtenářských klubů. Povolání nejisté. Milovnice absurdit. Propagátor deprese a jiných anomálií. 

Autorka knih Ženy z Bohnic, Konec aneb Začátek. V současné době (ne)pracující na další knize, (ne)starající se o dvě děti.

Kontakt: ednabloguje@gmail.com

Seznam rubrik