Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P22a73v69e35l 46K59r84a79l

11. 12. 2019 17:40

Je to presne tak. Byt hodny muz a dobry pritel je hezke, ale je velice tezke najit devce, ktere by si techto vlastnosti vazilo a pro ktere by byly tyto vlastnosti atraktivni. Vetsina holek stoji o badboye, ktery se tvari, ze se neboji holce jednu vrazit, je to namachrovany maco a urvany pako. I me trvalo, nez mi to docvaklo a zmenil jsem se na toho badboye ale stale na tom pracuju :D ale ve vysledku je ro jen maska, uvnitr jsem stale hodny a dobry a pripraven tu dobrotu projevit az to bude treba.

0 0
možnosti

J51o64s66e60f 62P58o58t56r

8. 12. 2019 21:47

Ještě jednou bych si dovolil komentář k vaší připomínce:

"Protože se ony "morální hodnoty" ukázaly jako pomýlené a nefungující. Křesťanské hodnoty byl schopen žít pouze Ježíš. Současní lidé se hledají. "

Tenkrát, v těch dobách platily tři stupně morálky. První stupeň vrozené morální zásady (podrobně je rozvádí E.Kant), druhý stupeň křesťanské zásady které na ně navazovaly a zesilovaly je a pak morální zásady vyjádřené v zákonech státu.

Ano máte pravdu, že přestaly fungovat. Jenže to nebyla vina těch zásad, toho křesťanství, to byla vina lidí, že je odvrhli. Že to není slovíčkaření dokazuje i nedávná minulost, ateistický marxismus-leninismus 100 milionů mrtvých, protikřesťanský nacionální socialismus 70 milionů mrtvých, v současné ČR se ročně popravuje na 30 tisíc nenarozených dětí.

To, že se současní lidé hledají, je eufemismus, podle sociologických výzkumů, aspoň jeden z nich, ne-li oba, čekají na jiného, ale skutečného, dokonalého, perfektního, bohatého rytíře na bílém koni, s kterým budou skutečně šťastni a zbaví se toho současného hňupa.

0 0
možnosti

Nemyslel jste náhodou Immanuela Kanta?

0 0
možnosti

Pro spoustu žen je dobrou partií „Brad Pitt“, lehce záhadný, s IQ 150 (které ale nepotřebuje, že), jezdící v Porsche.

Pro spoustu mužů je to zase „ta nová sexbomba“, extrovertní, ke všemu svolná, s IQ průměrným, ale rozhodně nižším, než mají oni, která je zároveň vynikající služkou a pornoherečkou.

Nikdo překvapivě nedostane to, co by chtěl.

2 0
možnosti

P48e23t24r 53F46r11ý36d17e24k

19. 12. 2019 0:26

Je stary znamy fakt, ze pro zeny je pritazlivy rozboureny svudnik, o nemz si mysli, ze jej zkroti. Pro muze je to zase kraska, ktera o sobe nevi, ze je krasna. Jenze kdyz zena bourlivaka zkroti, zacne ji nudit a zenska, ktera o sobe presne nevi, jak je nebo neni hezka, v podstate neexistuje.

0 0
možnosti

J49o54s16e25f 45P66o45t44r

7. 12. 2019 0:33

Paní autorko,

dovolil bych si ještě připomínku k vašemu vyjádření

"sme přesvědčeni, že náš partner musí být dokonalý. A tak se kolikrát honíme za nějakým přeludem dokonalosti. Měnit partnery a hledat a hledat nám umožňuje doba moderních technologií. Jsem za to ráda, je na každém člověku, jak s touto svobodou naloží."

Nepochybuji o tom, že chcete dokonalého partnera. Podle Gaussovy křivky četnosti je polovina lidí, ve vašem případě mužů, průměrných. O zbytek se dělí dementi a geniové. Takže těch geniálních, dokonalých mužů je menšina, pouhá čtvrtina a usiluje o ní celá množina žen. Ve skutečnosti to vypadá tak, že ti alfa samci, ta jedna čtvrtina mužů plodí děti, a těm beta a gama samcům nezbývá než ty děti alfa samců vychovávat, popřípadě zavrhnout ženský reálný svět a věnovat se nereálnému světa porna, kde sice najdou naplnění svých fyziologických potřeb, ale ztratí sebeúctu.

Už jen proto je zřejmé, že člověk není náhodná inkarnace opic, ale duchovní bytost. Evropská křesťanská civilizace měla také úspěch i proto, že snažila, důrazem na morální zásady, aby i ti beta a gama samci měli nárok na šťastné partnerství na rodičovství .

Současná liberální společnost v tomto bodě totálně selhává, a proto nemá šanci do budoucna.

1 0
možnosti

E91d23n32a 76N59o22v19á

7. 12. 2019 7:59

A myslíte si, že pro každého je dokonalý ten nadprůměrný muž s IQ 150? To je také bláhové. Každý hledá dokonalého partnera sám pro sebe. Rozhodně tedy nelze všeobecně říct, že každá žena chce muže s IQ 150.

Navíc je pravděpodobné, že žena, která bude mít příliš vysoké až nereálné požadavky zůstane sama. Možná vystřídá několik chlapů, než rezignuje a spokojí se s někým méně "dokonalým" a bude stejně nespokojená. Nemyslím si, že bych mezi takové osoby patřila. Na druhou stranu přiznávám, že byl problém najít muže, který by mi vyhovoval a já jemu.

Protože se ony "morální hodnoty" ukázaly jako pomýlené a nefungující. Křesťanské hodnoty byl schopen žít pouze Ježíš. Současní lidé se hledají. A to, že se hledají nemusí nutně znamenat, že nemají šanci do budoucna.

2 0
možnosti

V Čechách se zabydluje výraz "dobrohloupý"

2 0
možnosti

E98d18n79a 65N90o24v11á

5. 12. 2019 16:56

Což je trochu smutný, že máme takové slovo. Ale někdy prostě vystihuje podstatu.

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

"Ahoj Mařenko, dlouho jsem tě neviděla, jak se máš, co rodina?"

"Ále, celkem to jde, dcerka se vdala moc dobře. Ten její hodně vydělává, takže holka je doma, ráno nemusí vstávat, pak sedí u holiče, pak se sejde s kamarádkami na kafe a dortík, večer s mužem na večeři do restaurantu. No zkrátka super."

No a co syn?"

"Ten neměl takové štěstí. Furt v práci. Vzal si potvoru, která se jen válí, vysedává u holiče, kafrá s kamarádkama po kavárnách a ani večeři mu neudělá, takže jí jen po hospodách.":-)

18 0
možnosti

E72d24n55a 18N32o66v81á

5. 12. 2019 16:57

Super smutně pravdivé :D.

2 0
možnosti
Foto

No, tak se holka připrav, že tě ten drsný ředitel zeměkoule opustí po prvním seznámení s mladší a atraktivnější dívčinou. Vítej v klubu samoživitelek a osamělých žen které podlehli iluzi, že se mohou prosadit ve světě stejných mužských egoistů, jako jsou ony. Jo a uvědom si, že mladá a krásná už jsi byla a bude nutné to nějak přežít.

3 0
možnosti

E27d86n54a 23N17o23v52á

5. 12. 2019 17:02

No právě proto nemám drsného ředitele zeměkoule.

O tom zpívá Bob Dylan v písni Like The Rolling Stones

0 0
možnosti

Nechci se pouštět do rozborů hodných mužů viděných pohledem ženy, ale o čem je mimo jiné seznamování? O tom, že chceme získat něčí pozornost, touhu, lásku. Občas samozřejmě může fungovat pouhá přitažlivost daná zjevem a tělesnými proporcemi, ale asi to nebude typický případ tzv. hodných mužů. A tak v případě, že se dotyčný, ale i dotyčná, chová velice oddaně až poddaně, nemá vlastní názor, nebo žije v jakémsi zvláštním světě roztomilých maňásků, z něhož je stačí pouze odvést na vodítku, nedostaví se jakýsi první zásadní moment, v němž si člověk řekne, tak o toho či o tu bych vážně stál. A v tu chvíli je většinou všechno ztraceno, pokud i my sami rovněž nežijeme v paralelním vesmíru plyšových zvířátek a hraček a nejsme okouzleni, že jsme zcela nepravděpodobně potkali jedince, po kterém pátrají mezinárodní týmy astronomů a expertů z NASA.

I při tom všem ale může být chlap hodný a úspěšně se seznámit. Ale měl mít svůj vlastní život, své plány, své koníčky, své sny a svou samostatnost. A tím vším by měl pokud možno v ženě vzbudit dojem, že udělá zásadní chybu, pokud ona sama toho nebude součástí, anebo jí dokonce představí svět, o kterém netušila, že existuje, a který je významně lepší, než který dosud znala. Okolo takového jedince se ale většinou vyskytují ještě jiné ženy, které by se mohly stát potenciálními partnerkami, což vytváří dojem nesnadné kořisti, což je svým způsobem opět žádaný prvek. Je totiž paradoxní, že přestože mnozí jedinci ani nedisponují žádnými zvláštními schopnostmi či dovednostmi, pouhé jejich odmítnutí nebo nedostupnost vyvolá v odmítnutém pocit touhy a snahu někoho takového získat.

3 0
možnosti

E37d12n20a 95N23o61v38á

5. 12. 2019 17:08

Nutno dodat, že oni dva muži byli i poměrně atraktivní.

Nutno dále dodat, že maňásek jsem někdy já, věčně názorově nevyhraněná, takže potřebuji spíše může vyhraněného, ale ne zase tvrdě vyhraněného. Ta alchymie vzájemné lásky a tolerance je prostě někdy náročná.

To mi povídejte, já takhle potkala zajímavého muže, než došlo k druhé schůzce, tak byl zdaný se svou kamarádkou :D. Ale asi to tak mělo být.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS