Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Znám neziskovku věnující se hodně starým lidem a lidem z Alzheimerem, mnozí dělají pokroky, už tím, že jsou mezi lidmi a věnují se jim profesionálové. Mnohé pečovatele velmi obdivuji, nemají lehkou práci ale dělají ji srdcem. Jedné osamělé babičce, která nikoho neměla zaplatili stravu dobrovolní hasiči a přispěl i starosta té obce.

0 0
možnosti
JK

Albert si na mzdy zaměstnanců musí vydělat. Neziskovky platí stát a dotace. A 18 čistého je pro začátek slušná mzda. Pokud to té šéfové nelíbí, tak ať jde taky do Alberta a pak pozná, že tam je práce větší dřina,.

0 0
možnosti
Foto

Ďábel se ukrývá v detailu.

Proto já, když kritizuji neziskovky, zásadně píši "politické neziskovky." Neziskovka je taky hospic nebo hasiči. Ne každá neziskovka je placena ze stejných zdrojů jako Barnevernet nebo Open society Fund.

:-):-):-)

Opět chválím!R^

1 0
možnosti
JB

A jaký smysl má dovoz imigrantů ze zemí, kde válka nezuří?!

2 2
možnosti
Foto

Pěkné. Jen bych ale opravil "znakovou řeč" na "znakový jazyk". Ve škole se také nevyučuje "česká řeč", ale "český jazyk". Řeč v tomto kontextu je spíše něčí řeč (projev) .

2 0
možnosti
EN

E75d98n34a 35N94o69v89á

3. 6. 2019 9:18

Aha, netušila jsem :).

0 0
možnosti
JU

J39a11n 14U74l73r23i61c20h

2. 6. 2019 7:35

Pozici neziskovek jsem vždy chápal spíše jako prostředek skupiny lidi pro hájení svých práv nebo zajmu. Bohužel to co vzniklo jsou skupiny profesionálních “parazitů” kteří mají potřebu se vrtat v tom co se jich netýká a pouze ostatním komplikují život. A navíc ještě mají pocit ze když podle sebe bojují za vyšší dobro tak muzou porušovat zákony. Třeba když greenpeace obsadí soukromý majetek. Myslím si ze neziskovky by neměly byt financovaný z veřejných prostredku, ale ze soukromých daru. Jinak je to pouze dávání peněz daňových poplatníků, někomu nad kým neni vlastně poradna kontrola. A to se snaží EU o posílení pozic neziskovek.

Jistě existuje rada neziskovek které odvádějí dobrou praci, bohužel ale slyšíme jen o těch které nejvíc křičí a prudí, místo těch co opravdu neco prospěšnější dělaji.

6 2
možnosti
EN

E86d97n66a 43N98o82v50á

3. 6. 2019 9:21

Doufám, doufám a nevím (se přiznám), že Greenpeace je zrovna financována především z darů.

U neziskovek taky někam napsat, že nejvíce peněz spolknou sportovní organizace, které si na sebe můžou klíďo píďo vydělat sami. Však fotbal a hokej jsou národní modly.

1 0
možnosti
JS

Slovo neziskovka je v dnešní době nedůstojné těm co opravdu pomáhají druhým.

5 0
možnosti
EN
ZH

Přeji vám, abyste se nenechala otrávit R^V!!

4 0
možnosti
EN

E42d21n40a 98N35o26v55á

3. 6. 2019 9:32

Děkuju! Sama nevím, kam se po rodičovské profesně vydám.

0 0
možnosti
TB

za to, že se ze slova "neziskovka" stal vulgarismus poděkujte nesmyslným rozdělovačům dotací do všech směrů, tedy zejména našemu státu a EU.

9 2
možnosti
RJ

Ale co s tím mají neziskovky společného? Nota bene když největšími příjemci jsou sportovní svazy, na což si nikdo nestěžuje?

0 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6507x
Poslední kniha Cynická lovestory dostupná zde:  https://bit.ly/KupCynickouLovestory

Asociální extrovertka. Cynik. Neúspěšná zakladatelka čtenářských klubů. Povolání nejisté. Milovnice absurdit. Propagátor deprese a jiných anomálií. 

Autorka knih Ženy z Bohnic, Konec aneb Začátek. V současné době (ne)pracující na další knize, (ne)starající se o dvě děti.

Kontakt: ednabloguje@gmail.com

Seznam rubrik