Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Onanista, gestapačka a blázen

Sousedíme s pošuky. Správný ezoterický guru by mohl kázat: chovej se konvenčně a vesmír se odvděčí sesláním nudně normálních sousedů. Bohužel a bohudík jsem tak nadosmrti odkázána k živoření s roztodivnými pomatenci.

Onanista

Už dříve jsem zaznamenala, že muž z protějšího domu rád chodí nahý a má díry v záclonách. Otvory jsem považovala za drobnou neškodnůstku bohémského samorosta. Pravý účel těchto “štěrbin” (ano, milovníci pokleslé erotiky již zbystřili!) jsem byla nucena pochopit nedávno. 

Představte si idylku, dvě ženy na mateřské a umolousané ratolesti se válejí ve stínu baráku pod fíky a poslouchají slavíky. A v ten moment mé oko zachytí doličný předmět! Chvilka ticha a mé překotné přemýšlení, jak slušně své přítelkyni popsat viděné. “Neotáčej se. Ehm.. V jednom okně právě zběsile onanuje nějaký týpek.” Samozřejmě se s otevřenou pusou ohlédne. Dotyčný již nevydrží nápor rozkoše, míněno dvě přihlížející, a svou aktivitu ukončí, druhou rukou ladně záclonku zatáhne.

Víte, zevrubně jsem nad tím dumala a nalezený způsob uspokojení je dokonalý. Dotyčný zřejmě potřebuje publikum, ale vysvlékání v parku je nebezpečné, lze to právně napadnout minimálně jako přestupek. Ale doma? V bezpečí svého bytečku přece může vyvádět všelicos. Tleskám za takto prozíravě vytvořenou strategii! Ale nehodlám se tohoto představení účastnit, piknikujeme jinde. 

 

Gestapačka

To jsme opět my ženy seděly ve stínu baráku pod fíky a poslouchaly slavíky. A dotyčná paní Gestapačka nám přišla údajně přátelsky vysvětlit, že se jedná o soukromý pozemek, který nemůže okupovat dav matek. Narušujeme zdejší klidné klima! Ta početná masa přítomných matek (dvě ženy) jí vysvětlila, že se jedná o NÁŠ pozemek u NAŠÍ bytovky (ona bydlí v té sousední) a že zdejší pohodičku lehárko maximálně doplňujeme, rozhodně neničíme. 

Gestapačka se nemínila vzdát, řečnila dobrých dvacet minut o pikniku dne 30.3.2019, který skončil v nemístnou hodinu 21:20 a jehož účastníci na trávníku ponechali 3 pet lahve od piva Staropramen. Zvětříme, že jsme se střetly s nelítoustnou saní a zvolíme strategii útěku: “Rozhodně po sobě naše neexistují pet láhve od piva uklidíme.” Žena ještě přidá několik případů zaneřáděného trávníčku i s daty a detaily, aby se pak pokojně navrátila zpátky na svůj balkónek čili čekanou. 

Ve světě lhostejných a odcizených individuí je hezké vidět obdobnou míru nezištné angažovanosti.

 

Blázen

Zde by se dalo rovnou suše poznamenat, že vrána k vráně sedá. Proto blázen s depresí sdílí patro s bláznem s paranoiou. Bláznivka č. 1 pravidelně chodila znepříjemňovat život Bláznivce č. 2 vytáčkami o tom, že jsme se skrze trubky nabourali do jejího bytu a zničili jí záchod. 

Víte, když se na mě někdo vytasí s jakoukoliv trochu technickou informací, tak se tvářím nesmírně oduševněle a vyluzuji prozíravé “hmhm”.

Bláznivka č. 1 mluvila o stavbě a konstrukci bytovky, přesvědčivě lamentovala nad tím, že ji ostatní sousedé chtějí vypudit (ach, moji noví pokrevní bratři ve zbrani!). Nevěděla jsem sice, proč jsme jí zpustošili hajzlík, ale přičinlivě jsem kývala a použila kouzelné: “On to s vámi můj muž přijde vyřešit.” A to jsem si naběhla! Pravidelně co hodinu se šourala zkontrolovat, kdy teda mladý pán dorazí. Má vágní odpověď “Až přijde z práce” ji evidetně neuspokojila. Večer na ni zvonil, avšak bláznivka nejen blázní, ale také neslyší.

Další den se opět Bláznivka č. 1 domáhá své spravedlnosti. Snažím se jí předat informaci, že dle muže není možné, aby se naše cokoliv dostalo do kontaktu s její toaletou. Vytasí na mě s útočným sykotem “že nestrpí takové bezpráví”, přidá citově vyděračské fráze “stará, sama, nemocná” a lstivě použije několik asi úplně zcestných parametrů o potrubí. A já jen bezmocně přikyvuji a přikyvuji. A drobné černohumorné skeče se mezi mnou a jí odehrávají několik následujících dní.

Večer dramaticky deklamuji muži “jedno patro dva blázny nezvládne, buď ona, nebo já”. Muž mě má plné zuby, na sousedku se dobuší, rázně vyštěkne, že říká nesmysly a že ať si klidně policii zavolá. Toť během minuty vyřešil celou mou přikyvovací agónii. Empatická, přitroublá, slabá žena selhala na plné čáře.

Vzkaz pro sousedy: Drazí, bez vás by ten život plynul lehce a poklidně. Ale kdo o to stojí?! 

Autor: Edna Nová | úterý 9.7.2019 7:06 | karma článku: 41,11 | přečteno: 10841x
  • Další články autora

Edna Nová

Kdo vypil nejvíc piv?

Já, děti a muž jsme se socializovali se skupinou přátel po dobu čtyř dnů. Vyrazilo nás dvacet dospělých a nespočítatelně dětí do jednoho nejmenovaného penzionu v Čechách.

21.5.2023 v 10:49 | Karma: 26,66 | Přečteno: 1197x | Diskuse| Ona

Edna Nová

"A není ten Tvůj chlap nějakej divnej?"

Poté, co jsem zveřejnila blogísek na téma Muž chce jet na dovolenou se svou ex, tak mi přišla tahle reakce. Níže se k tomu podrobně vyjádřím.

7.5.2023 v 13:00 | Karma: 27,34 | Přečteno: 1290x | Diskuse| Ona

Edna Nová

Můj muž chce jet na dovolenou se svou ex

Tak opět si nemám s kým přátelsky popovídat, tak pokládám otázky sama sobě. Narcismus level milion.

6.5.2023 v 12:59 | Karma: 25,86 | Přečteno: 1434x | Diskuse| Ona

Edna Nová

Násilník čeká na každém rohu!

Muž vzal čtyřletou a odjeli na Sicílii. Já a dvouletý vegetíme doma. Dalo by se říct, že ideální stav... Jenže oplývám nějakým zázračný darem - lepí se na mě každé drámo.

27.4.2023 v 13:56 | Karma: 34,76 | Přečteno: 5859x | Diskuse| Ona

Edna Nová

Pro ostatní tabu, pro mě normálka

Nechápu, že mi blízcí, vzdálení i nejvzdálenější nepoložili nikdy tyto zásadní otázky. Aneb další story o tom, jak si narcistně povídám sama se sebou.

26.4.2023 v 13:49 | Karma: 25,19 | Přečteno: 1327x | Diskuse| Ona
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Má přejít česká ekonomika na válečný režim? Doba míru je pryč, říká Pojar

27. dubna 2024

Vysíláme Britský premiér Rishi Sunak nedávno oznámil, že jeho vláda uvede zbrojní průmysl do válečného...

Každý druhý učitel v Německu zažívá ve třídách násilí. Brutalita na školách roste

27. dubna 2024

Premium Německý učitel se stává docela riskantní profesí. Násilí se stává stále běžnější částí vyučování a...

Biden nečekaně kývl na předvolební debatu. Kdykoli kdekoli, říká Trump

26. dubna 2024  22:27

Americký prezident Joe Biden se v pátek nechal slyšet, že by chtěl do debaty se svým předchůdcem...

USA mění systém pomoci Ukrajině: už ne sklad, ale zbraně přímo ze zbrojovek

26. dubna 2024  21:30

USA chystají dosud největší balík vojenské pomoci Ukrajině v přepočtu za více než 140 miliard...

  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6507x
Poslední kniha Cynická lovestory dostupná zde:  https://bit.ly/KupCynickouLovestory

Asociální extrovertka. Cynik. Neúspěšná zakladatelka čtenářských klubů. Povolání nejisté. Milovnice absurdit. Propagátor deprese a jiných anomálií. 

Autorka knih Ženy z Bohnic, Konec aneb Začátek. V současné době (ne)pracující na další knize, (ne)starající se o dvě děti.

Kontakt: ednabloguje@gmail.com

Seznam rubrik